Simpel en snel overstappen

OnlineDirect in 3 stappen

Overstappen van boekhouder of administratiekantoor doe je niet even snel. Je complete financiële huishouding moet goed worden overdragen.

Gelukkig gaat overstappen een stuk gemakkelijker met onze overstapservice OnlineDirect.

In 3 stappen kunnen we je hele boekhouding overzetten naar online boekhouden met Cure4Direct.

Stap 1

Gegevens invoeren

Stap 2

Gegevens converteren

Stap 3

Online boekhouding gereed

Stap 1 | Gegevens aanleveren

Op basis van de diensten die je afneemt wordt er bepaald welke financiële stukken en bedrijfsinformatie benodigd zijn voor de overstap. Je ontvangt van ons een checklist met daarin alle benodigde informatie die je bij jouw boekhouder kunt opvragen. Denk hierbij aan: permanente stukken, jaarstukken eerdere jaren, aangiften, WHK-beschikkingen etc. Je kunt altijd onze hulp inschakelen als er vragen of onduidelijkheden zijn.

Stap 2 | Gegevens converteren

Op basis van de aangeleverde stukken wordt jouw Cure4Direct account aangemaakt. De aangeleverde stukken worden middels een conversietool omgezet naar een XAF-bestand. Na de conversie wordt het XAF-bestand in je account geüpload en verder ingericht en gereedgemaakt voor gebruik.

Stap 3 | Starten met boekhouden

Jouw account is nu geheel ingericht en gereed voor gebruik. Ondertussen heb je de nodige domeingegevens ontvangen en kun je direct beginnen met boekhouden.

Hoe werkt Cure4Direct

Optimale boekhouding met minimale inspanning

CureDirect gebruik maakt gebruik van geavanceerde online (boekhoud)applicaties zoals onder andere Yuki. Deze applicaties zijn op het gebied van robotic accounting, online boekhouding en ESS (Employee Self Service) een begrip. Hierdoor hoef je met Cure4Direct zelf niets te boeken.

Slechts een smartphone, een scanner en een e-mailadres is nodig om je facturen en financiële gegevens online aan te leveren. De software herkent en verwerkt alle gegevens binnen 24 uur.

Afhankelijk van de inrichting van je boekhouding kun je bijvoorbeeld gemakkelijk salaris- en personeelsmutaties doorvoeren en de maandelijkse resultaten opvragen. Zo is jouw volledige administratie met slechts een paar muisklikken altijd beschikbaar.

Hallo

Wij zijn Cure4, het team achter Cure4Direct. Als organisatieadviesbureau én administratiekantoor in één, weten we als geen ander wat de moderne zorgondernemer nodig heeft. Namelijk financiële deskundigheid verwerkt in moderne oplossingen. Onze financiële specialisten hebben kennis over financiële administratie, zorgadministratie, HRM, salarisadministratie, rapportages, controlling en wet-en regelgeving in de zorg. Al deze kennis en expertise hebben we nu gebundeld in onze online boekhoudservice Cure4Direct. Maar eigenlijk doen we nog veel meer…

Lees meer