Stel je eigen online boekhouding samen!

Salarisadministratie

SalarisDirect

Met SalarisDirect wordt in Cure4Direct een koppeling gelegd tussen het Yuki platform en de applicatie Nmbrs® (een volledig online HR- en salarisapplicatie). Hierdoor is het mogelijk de loonstroken, loonaangifte en journaalposten uit Nmbrs® te halen en deze automatisch in de Cure4Direct boekhouding te plaatsen. Daarnaast kun je alle salarismutaties vanuit Nmbrs® met een druk op de knop betalen.

Voor wie?
Alle zorgsectoren

HRM

PersoneelDirect

Door deze koppeling is het mogelijk een volledig digitaal HR-dossier per medewerker te beheren, zoals het accorderen van verlofaanvragen, het beheren en registreren van nieuw personeel. De medewerkers zelf krijgen hiermee ook toegang en inzicht in hun persoonlijk dossier, loonstroken en verlof.

Voor wie?
Alle zorgsectoren

Zorgadministratie

ZorgDirect

Met de module ZorgDirect kunnen we uw zorgadministratie inrichten en beheren door de facturatie van alle declaraties slim te organiseren en te structureren in uw Cure4Direct omgeving. De declaraties worden samengesteld en verstuurd naar verzekeraars en cliënten en vervolgens in de verantwoording vastgelegd en afgeletterd. Ook is het mogelijk om op aanvraag het debiteurenbeheer inclusief de verwerking van retourinformatie door ons te laten doen. U heeft hierbij altijd de keuze om dit zelf te doen of de werkzaamheden uit te besteden aan Cure4Direct.

Voor wie?
GGZ | Langdurige zorg | Ziekenhuiszorg

Declaratie

DeclaratieDirect

Hiermee dragen we zorg voor de facturatie van alle declaraties. De facturen en declaraties worden samengesteld en verstuurd naar verzekeraars en cliënten en vervolgens in de verantwoording vastgelegd en afgeletterd. Ook is het mogelijk om op aanvraag het debiteurenbeheer inclusief de verwerking van retourinformatie door ons te laten doen.

Voor wie?
Tandartszorg | Apothekerszorg

Facturatie

VerkoopDirect

Met deze module wordt het hele facturatieproces van reguliere in- en verkoopfacturen geautomatiseerd. Je kunt je eigen huisstijl gebruiken en werken met eigen prijslijsten en individuele prijsafspraken. Zodra je een factuur verstuurd hebt, zit die natuurlijk ook meteen in je boekhouding. Dit kan zowel online per mail, per post en zelfs via UBL (Universal Business Language is een XML formaat van factuurgegevens). De zorg kent inmiddels vele financieringsstromen en overige diensten en producten. Wij gaan graag met u in gesprek hoe we dit voor uw organisatie zo goed mogelijk kunnen inrichten. U heeft hierbij altijd de keuze om dit zelf te doen of de werkzaamheden uit te besteden aan Cure4Direct.

Voor wie?
Alle zorgsectoren

Jaarrekening en rapportage

ControlDirect

Met deze service kun je kiezen of je per kwartaal of maandelijkse een rapportage over je resultaten wilt ontvangen. De verzorging van de jaarrekening van één werkmaatschappij en eventueel één holding is in deze module inbegrepen.

Voor wie?
Alle zorgsectoren

Jaarrekening NZa

Het is ook mogelijk om je jaarrekening(en) conform het NZa format op te stellen. De jaarrekeningmodellen hiervoor worden volgens de Richtlijn 655 Zorginstellingen gebruikt. Deze modeljaarrekeningen zijn afgestemd met de Coziek (koepel van accountants).

Voor wie?
GGZ | Langdurige zorg | Ziekenhuiszorg

Consolidatie

Consolidatie

Met deze service worden je jaarrekeningen geconsolideerd. Door consolidatie van alle resultaten van meerdere werkmaatschappijen en evt. holdings krijg je een helder inzicht in de omvang en samenstelling van het vermogen, zowel in het geheel als specifiek per onderdeel.

Voor wie?
Alle zorgsectoren

Hallo

Wij zijn Cure4, het team achter Cure4Direct. Als organisatieadviesbureau én administratiekantoor in één, weten we als geen ander wat de moderne zorgondernemer nodig heeft. Namelijk financiële deskundigheid verwerkt in moderne oplossingen. Onze financiële specialisten hebben kennis over financiële administratie, zorgadministratie, HRM, salarisadministratie, rapportages, controlling en wet-en regelgeving in de zorg. Al deze kennis en expertise hebben we nu gebundeld in onze online boekhoudservice Cure4Direct. Maar eigenlijk doen we nog veel meer…

Lees meer